Een van de meest populaire natuurlijke geneeskrachtige producten van vandaag is de zoutlamp. Voor degenen die niet bekend zijn met deze prachtige lamp, zal ik even de tijd nemen om uit te leggen wat het is en hoe het kan helpen. Het ziet er niet alleen goed uit, maar het is ook nog eens goed voor je gezondheid en welzijn.

Ze zijn een van de laatste ongestoorde schatten ter wereld, voornamelijk vanwege hun afgelegen ligging en extreem barre klimaat. Ze zijn ook een van de meest niet-vervuilde gebieden op aarde en hebben overvloedige reserves aan zuivere minerale zouten. Miljoenen jaren geleden, toen er een enorme klimaatverandering plaatsvond, vormden deze veranderingen in combinatie met geologische krachten ongeëvenaarde zoutkristallen. In deze diepe ondergrondse mijn wordt op zeer ambachtelijke en milieuvriendelijke wijze steenzout verlichting gewonnen.

Alleen zoutkristallen van de hoogste kwaliteit zijn geschikt om lampen van te maken. Bij het delven van zoutkristallen is het gebruik van explosieven ten strengste verboden om de kristalstructuur te behouden. De lamp wordt vervolgens zorgvuldig met de hand vervaardigd om de unieke, mooie en natuurlijke vorm van de rots te behouden. Het resultaat is een zeldzaam kristal met prachtige kleuren variërend van gebroken wit tot abrikoos tot warm roze. Het warme licht van de lamp zal elke kamer in uw huis of kantoor verfraaien. Wanneer een gloeilamp of autolamp de lamp verwarmt, breken gezonde negatieve ionen van het oppervlak af, wat helpt om de kwaliteit en frisheid van de lucht die je inademt te zuiveren en te verbeteren.

Zoutkristallampen zijn ideaal voor dagelijks gebruik thuis en op het werk. Lampen minimaliseren de effecten van elektromagnetische straling die ons elke dag treft, zoals magnetrons, tv’s, mobiele telefoons en alle elektronische apparaten die de meesten van ons bezitten. Het verfraait de omtrek van de werkplek, verbetert de concentratie en neutraliseert de effecten van kunstmatige omgevingen voor een verfrissend gevoel. De meeste ionisatoren op de markt zijn door de mens gemaakte machines, maar zoutkristallampen zijn een mooi, stil, ozonvrij alternatief voor Moeder Natuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.