Welke zorgverzekering is het beste voor mij?

Zorgverzekeringen hebben zich bewezen als een grote hulp en financiële steun in bepaalde gevallen wanneer gebeurtenissen onverwachts uitpakken. In tijden dat u ziek bent en uw gezondheid ernstig in gevaar is en wanneer de financiën niet in staat lijken te zijn om voor uw zorg te zorgen, is de ziektekostenverzekering hier om te redden. Een goede zorgverzekering maakt het zeker beter voor je.

In principe zijn er twee soorten zorgverzekeringen. Uw eerste optie zijn de vergoedingenplannen, die de vergoedingen voor diensten omvatten, en de tweede zijn de beheerde zorgplannen. De verschillen tussen deze twee zijn onder meer de keuze die de aanbieders bieden, het bedrag aan rekeningen dat de verzekeringnemer moet betalen en de diensten die onder de polis vallen. Zoals je altijd kunt horen, is er voor niemand een ultiem of beste plan.

Zoals je kunt zien, zijn er enkele plannen die misschien veel beter zijn dan de andere. Sommige kunnen goed zijn voor de gezondheids- en medische zorgbehoeften van u en uw gezin. Echter, te midden van de gepresenteerde zoete ziekteverzekeringsvoorwaarden, zijn er altijd bepaalde nadelen die u kunt overwegen. De sleutel is dat u de voordelen verstandig moet afwegen. Vooral dat niet een van deze plannen alle financiële schade vergoedt die verband houdt met uw zorg.

Hieronder volgt een korte beschrijving van de ziektekostenverzekeringen die bij u en uw gezin passen.

Schadevergoedingsplannen

Flexibele uitgavenplannen – Dit zijn de soorten ziekteverzekeringsplannen die worden gesponsord wanneer u voor een bedrijf of een werkgever werkt. Dit zijn de zorgplannen inclusief in uw arbeidsvoorwaardenpakket. Enkele van de specifieke soorten voordelen die in dit plan zijn opgenomen, zijn het conversieplan vóór belastingen met meerdere opties, medische plannen plus flexibele uitgavenrekeningen, belastingconversieplan en cafetariaplannen voor werkgeverskrediet. U kunt altijd bij uw werkgever informeren naar de vergoedingen die in uw zorg-/verzekeringsplannen zijn opgenomen.

Indemnity Health Plans – Met dit type ziektekostenverzekering kunt u uw eigen zorgaanbieders kiezen. U krijgt de vrijheid om tegen een vaste maandelijkse premie naar een arts, medische instelling of andere zorgverlener te gaan. De verzekering vergoedt u en uw zorgverzekeraar volgens de verleende diensten. Afhankelijk van de polis van het ziektekostenverzekeringsplan, zijn er die een limiet bieden voor individuele uitgaven, en wanneer die kosten worden bereikt, dekt de ziekteverzekering de resterende kosten volledig. Soms leggen ziektekostenverzekeringsplannen beperkingen op aan de gedekte diensten en kan voorafgaande toestemming vereist zijn voor ziekenhuiszorg en andere dure diensten.

Basis- en essentiële gezondheidsplannen – Het biedt een beperkt ziektekostenverzekeringsvoordeel tegen aanzienlijk lage verzekeringskosten. Om voor dit soort ziektekostenverzekering te kiezen, is het noodzakelijk dat men de polisbeschrijving leest die speciale aandacht geeft aan gedekte diensten. Er zijn regelingen die mogelijk niet dekken voor sommige basisbehandelingen, bepaalde medische diensten zoals chemotherapie, kraamzorg of bepaalde voorschriften. Ook variëren de tarieven aanzienlijk, aangezien premies, in tegenstelling tot andere plannen, rekening houden met leeftijd, geslacht, gezondheidsstatus, beroep, geografische locatie en beoordeeld door de gemeenschap.

Gezondheidsspaarrekeningen – U bezit en beheert het geld in uw HSA. Dit is het recente alternatief voor de ouderwetse ziektekostenverzekeringen. Dit zijn spaarproducten die bedoeld zijn om verzekerden een andere manier te bieden om hun zorg te betalen. Met dit type verzekeringsplan kan het individu de huidige ziektekosten betalen en ook sparen voor ongewenste toekomstige gekwalificeerde medische en gepensioneerde ziektekosten op een belastingvrije basis. Met deze zorgverzekering bepaalt u zelf waaraan uw geld wordt besteed. U neemt alle beslissingen zonder een beroep te doen op een derde partij of een zorgverzekeraar. U bepaalt met welke investering uw geld groeit. Als u zich echter aanmeldt voor een HSA, zijn High Deductible Health Plans vereist als aanvulling op dit type verzekeringsplan.

Hoog aftrekbare ziektekostenverzekeringen – Ook wel catastrofale ziektekostenverzekering genoemd. Het is een goedkoop ziektekostenverzekeringsplan dat alleen wordt ingeschakeld nadat een hoog eigen risico is bereikt van ten minste $ 1.000 voor individuele uitgaven en $ 2.000 voor gezinsgerelateerde medische kosten.

Opties voor beheerde zorg

Preferred Provider-organisaties – Dit wordt in rekening gebracht op basis van een vergoeding per service. De betrokken zorgverleners worden door de verzekeraar vergoed volgens een onderhandeld tarief en schema. De kosten van diensten zijn waarschijnlijk lager als de verzekeringnemer kiest voor een advertentie van een provider buiten het netwerk die over het algemeen vereist is om het verschil te betalen tussen wat de provider in rekening brengt en wat het ziekteverzekeringsplan moet betalen.

Point of Service – POS-ziektekostenverzekeringsplannen zijn een van de opties van het type vergoedingen waarbij de primaire zorgverleners gewoonlijk doorverwijzen naar andere providers binnen het plan. In het geval dat de artsen verwijzingen doen die buiten het plan vallen, betaalt dat plan de rekening volledig of grotendeels. Als u zich echter doorverwijst naar een externe aanbieder,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *