Vier redenen om een ​​aangepaste QR-code te gebruiken

Als je QR-codes hebt gebruikt, of zelfs als je erover hebt nagedacht om ze in je marketingplan op te nemen, heb je misschien de indruk dat de enige beschikbare codes de meest voorkomende zwart-witpictogrammen zijn die er ongeveer zo uitzien een streepjescode die aan hysterici wordt gegeven.

Dat is gewoon niet meer het geval.

Tegenwoordig kunnen Quick Response-codes een stuk aantrekkelijker en veel nuttiger zijn door de toevoeging van beeldtools zoals logo’s, kleuren en foto’s. Deze responstools met toegevoegde waarde worden aangepaste QR-codes genoemd en hebben vier grote voordelen ten opzichte van de traditionele codes.

Een aangepaste QR-code vertelt de lezer dat er iets belangrijks te doen is. In plaats van daar gewoon te blijven zitten als een vervelende klodder zoals traditionele generieke odes dat doen, hecht een aangepaste free qr code generator zich visueel aan de rest van je bericht. Het ontwerp zegt tegen de klant: “Let op. Hier is iets dat u moet weten.” Natuurlijk, naarmate deze codes vaker voorkomen in de VS (die andere landen volgen in het gebruik van de codes), realiseren meer mensen zich dat de codes aangeven dat er meer informatie beschikbaar is. Maar zelfs met meer bewustzijn kunnen generieke codes op zichzelf niet veel doen om respons te stimuleren.

Een hoogwaardig QR-codeontwerp breidt uw merk uit. Als slimme zakenman weet u hoe belangrijk uw imago is om klanten aan te trekken en te behouden. Door een goed ontworpen logo te hebben en andere visuele technieken toe te passen, trek je de aandacht. Door waardevolle informatie over uw producten te verstrekken, samen met speciale aanbiedingen, bouwt u loyaliteit op. Vandaag kunt u uw logo, uw kleuren en zelfs uw foto’s insluiten in uw codekunst. Je krijgt onmiddellijke herkenning met het uiterlijk en een klant die het gevoel heeft dat ze iets extra’s krijgen als je een hightech aangepaste code gebruikt.

Met aangepaste QR-codes kunt u meer informatie, speciale aanbiedingen en unieke berichten aan klanten communiceren. Een op afbeeldingen gebaseerde, aangepaste code bestendigt niet alleen uw identiteit, maar stelt u ook in staat om bepaalde klanten (die een smartphone hebben) te informeren over speciale aanbiedingen speciaal voor hen. Met het codeontwerp kunt u nieuws en informatie delen, een webpagina weergeven of zelfs contactgegevens zoals URL’s, e-mails en telefoonnummers verzenden.

Met aangepaste QR-codes kunt u eenvoudig resultaten volgen en indien nodig wijzigingen aanbrengen. Met vrijwel onmiddellijke resultaten kun je meteen zien of je aanbieding een succes is, of lezers aanvullende informatie zoeken of dat er een toename is in activiteit op Twitter. U kunt vandaag een coupondeal aanbieden, morgen een website pushen en volgende week een wedstrijd organiseren. En dat alles terwijl u tegelijkertijd uw imago verbetert en uw bewustzijn vergroot.
Deze codes zijn oorspronkelijk niet ontwikkeld als marketingtool. Ze werden gebruikt bij de onderdelencontrole in autofabrieken in Japan. Toen de marketeers ze echter eenmaal in handen hadden, openden ze een hele nieuwe wereld van mobiele marketing. Maar om het meeste uit de technologie achter deze unieke codes te halen, moet u niet generiek gaan. Kies in plaats daarvan voor een aangepaste code met een beeldverbeterend QR-codeontwerp. U zult versteld staan ​​wat geïndividualiseerde QR-codekunst kan doen voor uw afbeelding en uw resultaten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *