Uw modulaire woning prijzen

U kunt inderdaad geld besparen door te kiezen voor een modulaire woning, maar hoeveel is de besparing? Het hangt af van de complexiteit van uw ontwerp, de grootte en het aantal opties dat aan uw modulaire woningplan wordt toegevoegd. Vergeleken met een ter plaatse gebouwde woning zijn de besparingen aanzienlijk, maar u betaalt nog steeds voor hoogwaardige constructie prijs dakkapel die voldoet aan dezelfde strenge bouwvoorschriften. In dit opzicht zijn uw kosten nog steeds aanzienlijk, maar u kunt verwachten dat u in totaal ongeveer 20 procent bespaart in vergelijking met een huis dat ter plaatse wordt gebouwd.

Bij het bekijken van vloerontwerpopties, varieert de verwachte prijs afhankelijk van de ontwerpcomplexiteit. Hoe eleganter het huis, hoe hoger de prijs per vierkante meter. Binnen een ontwerp bieden sommige fabrikanten allerlei soorten voorzieningen. Een ontwerp met één verdieping kan bijvoorbeeld worden geleverd in een basis-, een gemiddelde- en een high-end optie met oplopende niveaus van voorzieningen dienovereenkomstig toegevoegd. Voor de meeste standaardplannen variëren de prijzen per vierkante voet tot  per vierkante voet. Naarmate u uw modulaire woning begint af te stemmen op meer architectonisch complexe stijlen, kunnen de prijzen natuurlijk blijven stijgen.

Wanneer u opties wilt toevoegen, kunnen de prijzen worden samengevat door het type “upgrade” dat u wilt. Hier zijn enkele voorbeelden van wat u zou kunnen overwegen bij het ontwerpen van uw huis en de bijbehorende prijsklasse.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van prijzen, maar elke fabrikant heeft zijn eigen catalogus met beschikbare opties en prijzen voor ontwerpstijlen. In tegenstelling tot ter plaatse gebouwde huizen, begint de bouw van uw huis onmiddellijk nadat u het ontwerp met de goedkeuring van uw bouwer aan de fabrikant hebt voorgelegd. Daarom zijn er geen opties om de plannen te wijzigen zodra de fabrikant begint. Dit heeft voor- en nadelen. Gelukkig zijn uw budget en financiering redelijk veilig met bekende kosten en weinig kans op onverwachte verrassingen. Maar zodra de bouw begint, zit je vast aan je ontwerp en is er weinig ruimte voor verandering. Kortom, wees zeker van uw plannen voordat ze formeel worden ingediend.

Naast de constructie van het huis, omvat de prijsstelling ook de levering van uw modulaire huis op de locatie, kraan- en setpersoneel, installatie van steunkolommen voor uw huis, montage en shingling van het dak, aansluiting van de modules en voltooiing van alle buitenbeplating en afwerking. De rest van het afbouwwerk zijn extra kosten waarover u met uw bouwer onderhandelt, en deze bedragen gemiddeld nog eens 10-15 procent van uw kosten. Afwerkingskosten omvatten bouwvoorbereidingswerk, funderingswerk, procedures voor knopen en vastbinden, landschapsarchitectuur, enz. Deze moeten ook van tevoren bekend zijn door met uw bouwer om de tafel te gaan en de kosten te detailleren.

Prijsopties variëren aanzienlijk, net als bij ter plaatse gebouwde huizen. Bepaal wat uw budget is en bepaal wat u belangrijk vindt. Het beste is dat er geweldige keuzes op je wachten, en er is zeker een perfecte modulaire huisstijl die past bij de behoeften van je gezin voor de juiste prijs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *