The Hair Transplant Information Primer – 5 punten die u moet weten

Dit informatieblad over haartransplantatie bevat 5 basispunten die u moet weten als u deze oplossing voor haaruitval overweegt.

Punt 1: De eigenlijke transplantatieprocedure vereist het extraheren van haar aan de zijkant en achterkant van de hoofdhuid dat DHT-resistent is, en het transplanteren naar de kale plekken. Een deel van de haartransplantatie-informatie die u moet kennen, draait om de gebruikte gespecialiseerde woordenschat:

Haardichtheid – het aantal haarzakjes per vierkante centimeter hoofdhuid.

Hoofdhuidlaxiteit – hoe strak of los de hoofdhuid is. Haarextractie is veel gemakkelijker op een hoofdhuid die flexibel en los zit.

Donorsites of stabiele sites – de delen van de hoofdhuid die niet door DHT worden aangetast en die worden gebruikt om het haar voor transplantatie te leveren.

Punt 2: Welke haartransplantatie-informatie u ook leest, u moet begrijpen dat Haartransplantatie in de meeste gevallen een procedure is die werkt voor mannen, niet voor vrouwen. Er is een duidelijk verschil tussen haaruitval bij mannen en vrouwen. Mannen lijden aan de beruchte MPB (mannelijke kaalheid), wat resulteert in een hoefijzerpatroon van haar rond de zijkanten en achterkant van het hoofd.

Vrouwen lijden vaak aan diffuus haarverlies, dat wil zeggen een algemeen dunner worden van het haar over de hele hoofdhuid. De voorste haarlijn is grotendeels onaangetast, in tegenstelling tot mannen die een terugwijkende haarlijn ervaren. Het haar van een vrouw kan worden aangetast door DHT, ongeacht waar het zich op de hoofdhuid bevindt. Als haar op de donorplaats is aangetast door DHT, spreekt het voor zich dat het gemakkelijk kan uitvallen zodra het naar een ander gebied is getransplanteerd.

Mannen hebben echter DHT-resistente gebieden aan de achterkant en zijkanten van de hoofdhuid, en het zijn deze stabiele gebieden die zorgen voor haar voor een succesvolle transplantatie.

Punt 3: Grof haar of krullend haar is het beste voor haartransplantatie en biedt de beste dekking. Er is een grotere uitdaging voor de chirurg wanneer de kandidaat fijn of steil haar heeft, omdat dit soort haar plat en dicht bij de hoofdhuid ligt en dus slechts een minimale dekking biedt.

Een andere uitdaging is bij personen die een hoog contrast hebben tussen de kleur van hun haar en de kleur van hun huid. Een meer natuurlijk ogende haartransplantatie kan worden bereikt bij personen met een donkere huid en donker haar, of omgekeerd, bij personen met blond, lichtgekleurd haar en een lichte huid. Personen die niet aan deze criteria voldoen, moeten zorgvuldig zoeken naar een hooggekwalificeerde chirurg om de procedure uit te voeren.

Punt 4: Veel informatie over haartransplantatie die u leest, concentreert zich op de mechanica van de haartransplantatieprocedure. Naast het benadrukken van de mechanica van de transplantatieprocedure, is het net zo belangrijk om aandacht te besteden aan de kunst van haartransplantatie.

Elk individu is anders als het gaat om de vorm van het gezicht, kenmerken van de haarlijn enz. Een bekwame chirurg zal rekening houden met deze individuele kenmerken en een transplantatie uitvoeren die past bij de natuurlijke contouren en vorm van de hoofdhuid, het hoofd en de huid van de cliënt. gezicht. Een goede chirurg zal zich bewust zijn van wat een lust voor het oog is en wat er onnatuurlijk en onecht uitziet. Probeer de resultaten van eerdere cliënten uit de eerste hand te zien, of vraag om foto’s van cliënten bij wie de chirurg de procedure bij hen heeft uitgevoerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *