Door de geschiedenis heen, vóór de komst van elektrische pianoverlichting, oefenden en speelden pianisten ’s nachts bij kaarslicht. Hoewel ze de toetsen verlichtten, zou de schittering van de vlammen ook behoorlijk afleidend zijn voor een artiest. Er is een afdekking uitgevonden om het directe zicht van de artiest op de lichtbron te blokkeren. Al snel kwamen bankierslampen in gebruik, met een decoratieve groene glazen afdekking voor hetzelfde doel, met een stilistische component. Vaak gezien in banken, bibliotheken en andere instellingen die een klassieke, weelderige of wetenschappelijke esthetiek wensen, zijn de kaplampen een tijdloos en geliefd nietje. Deze bankierslampen waren ideaal voor het helder verlichten van een bureauoppervlak met behoud van een slank en compact formaat, waardoor afleiding tot een minimum wordt beperkt.

Pianolampen en banklampen zijn vaak onderling uitwisselbaar vanwege hun vergelijkbare uiterlijk, maar pianolampen kunnen ook dienen als taakverlichting voor niet-muzikaal gebruik. Met de grotere verscheidenheid aan stijlen, van bureaulampen tot staande lampen. Tegenwoordig hebben moderne pianolampontwerpen ook een clip in plaats van een standaard, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden verplaatst en op meerdere locaties in uw huis kunnen worden geplaatst. Onze draadloze pianolampen hebben hetzelfde slanke ontwerp, maar werken op batterijen, waardoor maximale mobiliteit mogelijk is. Hoewel ze het meest worden gebruikt om de ivoren toetsen te kietelen, heb je geen Piano Led nodig om het hebben van pianolampen in je huis te rechtvaardigen.

Terwijl pianolampen in het algemeen over het algemeen meer kosten dan andere soorten lampen, zijn ze in de loop der jaren in prijs gedaald dankzij de LED-verlichtingstechnologie, die niet alleen langer meegaat, energiezuiniger is, maar ook minder kost dan andere soorten lampen. gloeilampen.

Bureaus en Werkplekken

Het groen getinte licht moest het lezen en schrijven vergemakkelijken voor mensen die lange uren met die dingen bezig waren. Sommige bronnen wijzen op de groene vizieren, of eyeshades, die accountants ooit droegen als bewijs hiervan.”

In de loop van de tijd is bewezen dat de alomtegenwoordige groene lampenkap van bankierslampen vermoeide ogen verlicht, maar in de loop der jaren heeft onderzoek uitgewezen dat lampen met een minder koele, blauwe kleurtemperatuur de belasting van het gezichtsvermogen tijdens lange perioden van scherpstellen aanzienlijk kunnen verminderen. nacht of in slecht verlichte omgevingen.

De 2700k kleurtemperatuur van Cocoweb’s LED-lampen zorgt voor een rustgevend warm licht om u te helpen zich gedurende langere tijd te concentreren op lezen en gedetailleerde taken zonder vermoeide ogen, en veel stijlen hebben extra dimmogelijkheden.

Uw opties voor Piano LED Visualizer zijn net zo groot als de verscheidenheid aan piano’s en keyboards. Het type pianolamp is grotendeels gebaseerd op voorkeur, maar als u een volledige buffetpiano heeft, is het noodzakelijk om een verlichtingsarmatuur te hebben die verder kan worden neergelaten in vergelijking met een vleugelpiano of een niet-pianolamp, waar de top is niet zo hoog. Met jarenlange ervaring gespecialiseerd in pianolampen, heeft Cocoweb een grote selectie om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Voor staande piano’s is een pianolamp met een groot instelbereik noodzakelijk. Piano-vloerlampen zijn een uitstekende optie, net als de tafellamp in klassieke bankiersstijl, zoals onze ultradunne led-bankiersbureaulamp in antiek messing. De prachtige messing afwerking geeft een kamer een vintage uitstraling en wordt beschermd door een -vriendelijke poedercoating om zijn schoonheid een leven lang te behouden.

Vleugels zijn het brandpunt van de kamer, trekken de aandacht direct naar het indrukwekkende instrument en vragen daarom om een al even verbluffend pianolicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.