Niezen, loopneuzen, tranende ogen en lange wachttijden bij huisartsenpraktijken maken uw spoedeisende hulp tot een geweldige plek voor mensen om naar toe te gaan tijdens het verkoudheid- en griepseizoen. Met kortere wachttijden en service op dezelfde dag kunnen spoedeisende zorgcentra een zegen zijn voor wie ziek is. Maar ze zijn alleen een zegen als mensen ze kennen.

Om het aantal patiƫnten naar uw centrum tijdens het koude- en griepseizoen te vergroten, moet u een geweldige marketingcampagne Dildo kopen hebben. Uw marketing moet een mix zijn van traditionele marketing, marketing via sociale media, marketing voor arbeidsgeneeskunde, interne marketing en geweldige klantenservice om terugkerende bezoeken en mond-tot-mondreclame te garanderen.

Traditionele marketing

Het koude- en griepseizoen zou de drukste tijd van het jaar moeten zijn in uw spoedeisende hulpcentrum, en daarom zou het ook moeten zijn wanneer u van plan bent een groot deel van uw marketingbudget aan traditionele marketing te besteden. Radio, televisie, kranten, tijdschriften en billboards zijn allemaal traditionele manieren om de gemeenschap te informeren over wat je doet.

Omdat u een expert bent op het gebied van geneeskunde, moet u ook contact opnemen met de gezondheidsredacteur van uw plaatselijke krant en tips geven over hoe u mensen gezond kunt houden tijdens het koude en griepseizoen. Door een goede relatie met de gezondheidsredacteur op te bouwen, krijgt u het hele jaar door gratis publiciteit in nieuwsartikelen. De naam van uw centrum die wordt genoemd in een nieuwsartikel over gezondheid is niet alleen gratis, maar is ook geloofwaardiger dan reclame.

Omdat december ook een zware reismaand is, moet u ervoor zorgen dat uw brochures in elk hotel in uw stad liggen. Vaak stoppen zieke reizigers ‘s nachts in uw stad en kan het hotelpersoneel hen naar uw centrum leiden. Omdat het personeel in hotels vaak wisselt, moet u ze minstens elke drie maanden bezoeken om extra brochures af te geven en hen eraan te herinneren dat u er nog steeds bent om hun klanten van dienst te zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *