Introductie van helderdere en wittere tandenbleekstrips en -gels

Procedures voor het bleken van tanden worden tegenwoordig steeds populairder, vooral vanwege het toenemende belang dat de samenleving hecht aan uiterlijk. Tegenwoordig zijn er verschillende procedures, behandelingen en producten voor het bleken van tanden beschikbaar om het gewenste bleken van tanden te bereiken.

U kunt naar een tandarts gaan voor een laserbleekbehandeling. U kunt ook kiezen voor professioneel bleken of gebruik maken van een whitening tandpasta en mondstukbakje. In de categorie doe-het-zelf bleken van tanden zijn bleekstrips en -gels de meest populaire en meest gebruikte producten voor het bleken van tanden.

Deze kleine, flexibele tandenbleekstrips zijn aan één kant gecoat met bleekmiddel. Om het te gebruiken, plaatst u een strip op de boventanden en een andere op de ondertanden en laat u deze ongeveer 30 minuten intrekken. Breng de strip twee keer per dag aan, bij voorkeur ‘s ochtends en ‘s avonds.

Strips voor het bleken van tanden zijn niet allemaal hetzelfde. Sommige hebben specifieke instructies voor het aanbrengen van de strips, afhankelijk van de concentratie bleekmiddel in de strips. Hoe hoger de concentratie bleekmiddel in de strips voor het bleken van tanden die u gebruikt, hoe korter de tijd dat de strips op uw tanden blijven zitten.

U kunt stoppen met het gebruik van de Bleekstrips zodra u het gewenste niveau van tanden bleken heeft bereikt. In vergelijking met grote en omvangrijke mondstukken of trays zijn bleekstrips veel handiger en gemakkelijker in gebruik.

Aan de andere kant zijn gels voor het bleken van tanden veel krachtiger en effectiever dan tandpasta’s voor het bleken van tanden. Whitening-tandpasta’s bevatten meestal toegevoegde chemicaliën om tanden witter te maken. Gels voor het bleken van tanden hebben echter meer een whitening “punch” omdat ze peroxide-ingrediënten bevatten die de tanden nog witter maken.

Strips en gels voor het bleken van tanden zijn een uitstekende optie voor het bleken van tanden als u niet naar de tandarts wilt of geen dure tandenbleekprocedure kunt betalen. Strips en gels voor het bleken van tanden kunnen u veel geld besparen terwijl uw tanden er witter uitzien. Strips en gels voor het bleken van tanden zijn echter geen instant-oplossing voor het bleken van tanden. Ze geven u niet van de ene op de andere dag resultaten, maar ook langdurige resultaten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *