Ideeën voor een badkamerdouche – 3 belangrijke tips voordat u een nieuwe douche kiest

De badkamerdouche is het kroonjuweel van elke badkamer. Hier kom je tot rust na een dag hard werken of begin je de dag met een zachte herinnering om wakker te worden. Voor de meeste mensen is de douche meer dan alleen een essentiële oefening. Het is een toevluchtsoord, een plaats van ontspanning en garandeert de volledige aandacht van de experts bij het upgraden van uw oude douche naar een nieuwe. Een nieuwe douchekop is een zeer belangrijke investering, dus begin het proces met een duidelijk begrip van waar u aan werkt. Het eerste dat u moet overwegen, is de beschikbare ruimte voor uw project en uw budget. Er zijn drie douchetypes waarmee u rekening moet houden voordat u aan een nieuwe renovatie begint.

1) Kleine badkamer met douche

Je denkt misschien dat je mogelijkheden beperkt zijn als het gaat om een kleine badkamer, maar dat is niet noodzakelijk het geval. Ook bij het werken in een besloten ruimte zijn er verschillende mogelijkheden. De eerste optie is de gebogen kwadrantdouche, vaak het kleinste douchedesign op de markt. Deze douche is verrassend functioneel en elegant, vooral in combinatie met andere kleine voorzieningen zoals een klein toilet en een wastafel.

De tweede optie is een inbouwdouche. Dit is badkamer materiaal ingebouwd in de muur om het uit de eigenlijke ruimte van de badkamer te houden. Een andere optie die veel huiseigenaren over het hoofd zien, is de gebogen douchegordijnstang. Als je in een kleine badkamer geen andere keuze hebt dan een ligbad, kan een gebogen stang je douche ongeveer 25% groter maken zonder extra ruimte in te nemen.

2) Grote badkamer met douche

Als u een van die gelukkige huiseigenaren bent met grote badkamers, zijn uw opties in principe onbeperkt. Eigenaars van kleine badkamers moeten misschien de luxe opgeven van douchen en baden. Voor grotere badkamers kunt u echter beide hebben. Douches die exclusief zijn bedoeld om te douchen en badkuipen zijn beschikbaar voor ontspannende momenten waarop u achterover wilt leunen en tot rust wilt komen.

3) Luxe douche voor grote badkamers

Als je badkamer vrij groot is en je een “luxe douche” wilt, zijn er genoeg keuzes. De luxe douchewand kan in een grote hoek worden geplaatst en is verkrijgbaar in maten en opties die zijn naam eer aan doen. Ontworpen met een elegant aluminium frame, gebogen taatsdeuren en uit te breiden met dubbele douchekoppen, stoomunit, muziekspeler, massagejets, tv en sfeerverlichting. De mogelijkheden voor dit type douche zijn bijna onbeperkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *