Houd het bloed schoon en verbeter de bloedcirculatie

Cupping (hijama, bekam) en zuivere zouttherapie zijn unieke, veilige en effectieve alternatieve medicijnen die vele aandoeningen behandelen door het bloed te zuiveren en de bloedsomloop te stimuleren. Alle belangrijke dodelijke ziekten zoals een hartaanval, hartfalen, beroerte en kanker houden rechtstreeks verband met een slechte bloedcirculatie. Het zuivert het bloed en verbetert de bloedcirculatie, dus er is geen ziekte die niet kan worden behandeld en er zijn maar weinig ziekten die kunnen worden genezen of genezen. De sleutel tot gezondheid is dus dat de ongeveer 20 biljoen menselijke cellen een constante toevoer van voedingsstoffen, zuurstof, antilichamen, enzymen en hormonen krijgen via de bloedsomloop om energie te produceren, infecties te bestrijden, het leven in stand te houden en zich voort te planten. zelf. Bovendien moet het bloedcirculatiesysteem schadelijke chemicaliën, zware metalen en zure giftige afvalproducten uitscheiden. Deze afvalproducten stapelen zich geleidelijk op en overweldigen het lichaam, waardoor zwakte, ontstekingen, kanker en de dood ontstaan.

Het lichaam heeft een beperkt vermogen om zijn bloed te zuiveren en zure, giftige afvalproducten te verwijderen die de vitale bloedtoevoer naar aangetaste cellen, weefsels en organen verminderen of blokkeren. Cupping (Hijama Amsterdam) en zuivere zouttherapie vervullen deze belangrijke functie en kunnen symptomen van chronische pijntjes en kwalen, zwakte, vermoeidheid, orgaandisfunctie en vroegtijdige veroudering verlichten of behandelen. Het percentage verstopte bloedvaten is direct gerelateerd aan iemands leeftijd, maar kan verlaagd worden door een gezonde levensstijl en behandeling met deze unieke therapie. Een 20-jarige heeft bijvoorbeeld gemiddeld 20% van zijn bloedvaten geblokkeerd, terwijl een 60-jarige 60% heeft. Obstructie treedt op bij ongeveer 80% verstopping. Dit betekent dat het risico op ziekte en pijn toeneemt met de leeftijd en het begin van de ziekte begint meestal op 35-jarige leeftijd, wat een geschikte leeftijd is om te beginnen met cupping (Hijama, Beckham) en pure zouttherapie. Tegen de leeftijd van 50 jaar is het gebruikelijk dat de meeste mensen chronische aandoeningen hebben, zoals hoge bloeddruk, hoog cholesterol, hartaandoeningen, diabetes of artritis.

Voorbeelden van ziekten die kunnen worden behandeld met cupping (Hijama of Beckham) en zuivere zouttherapie zijn beroerte, hartaandoeningen, angina pectoris, hoge bloeddruk (hypertensie), hoog cholesterol, metabool syndroom, kanker, diabetes, nieraandoeningen, hepatitis en huidaandoeningen . , artritis, vrouwelijke onvruchtbaarheid, Alzheimer, migraine, rugpijn, IBS, obstipatie, diarree, brandend maagzuur, ooginfecties, keelinfecties, oorinfecties, spierpijn en pijn. Deze therapie is gebaseerd op meer dan 15 jaar bewezen succes in de behandeling van ziekten op basis van moderne, veilige en hygiënische technologie. U krijgt de beste resultaten als u gedestilleerd water drinkt (geen mineraal- of bewerkt water), voedzaam voedsel eet, regelmatig aan lichaamsbeweging doet, wat frisse lucht krijgt, uw stressniveau verlaagt en een gezonde levensstijl aanneemt.

Veel websites praten over cupping met lucht of vuur als minder effectief of agressief dan bloed, omdat het het bloed niet kan zuiveren of opgehoopte zure giftige afvalproducten kan verwijderen. Cupping Cupping is een veiligheidsrisico omdat het gebruik maakt van brandende moxa of watten om een vacuüm te creëren en moet worden vervangen door een hand- of elektrische vacuümpomp. De meeste websites over blood cupping gebruiken nog steeds een scheermesje of mes om een incisie in de huid te maken om het bloed te laten ontsnappen, in plaats van kleine naaldgaatjes te maken met speciale cupping pennen en lancetten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *