Hoe het terraskussen schoon te maken

 

Het item schoon en schoon houden zou een van de doelen van alle huiseigenaren moeten zijn. Maar proberen de buitenkant van het externe meubels te behouden kan heel moeilijk zijn omdat het elke dag buiten de elementen wordt geconfronteerd. Het reinigen van dit item als gevolg van regenwater, lucht, zonlicht en lucht in de lucht kan de levensduur verlengen. Er zijn verschillende manieren om Terras reinigen het kussen waarvan is bewezen dat het goed werkt.

Wanneer het kussen in de ligstoelen te slecht zit, is het tijd om het schoon te maken. Een manier is om het te wrijven met warm en zeepwater. Kussens zijn meestal niet geschikt voor wasmachines en kunnen gemakkelijk worden vernietigd. Plaats het kussen op een schoon oppervlak en wrijf de hele buitenaf totdat er geen fout is. Dood alle schimmels en geniet in zeep om te spoelen wanneer deze is voltooid.

Als het kussen niet goed is, maar nog steeds moet schoonmaken, gebruik dan de soap- en watertchnieken die in de laatste paragraaf worden genoemd. Als de mal echter lang nat is, kan deze de uitbreiding van de schimmel bevorderen, dus promoot de reinigingsvloeistof niet in het kussen. Veeg de buitenkant af en droog onmiddellijk na het reinigen.

Een manier om het kussen te reinigen is preventief. Naar binnen nemen na gebruik of het opslaan in een droog gesloten gebied vermindert het risico op vuile kwaliteit. Een andere manier voor mensen om het kussen schoon te houden, is door een dekking te kopen wanneer ze niet worden gebruikt. Dit beschermt hen tegen elementen zoals regen en zonlicht.

De beste manier om dit kussen schoon te houden, is door onmiddellijk de grond te hanteren, te slaan, voedsel te gieten of zonnebrandcrème. Houd dit item schoon om het kussen snel te verstoren. Hoe sneller de stoel, hoe gemakkelijker het is om uit te gaan omdat het geen tijd heeft om de kussenbeperkingsvorm in te stellen en het binnenste deel van de schimmelophoping.

Om het kussen van de binnenplaats effectief te reinigen, moeten mensen eerst de mate van beschadiging benadrukken. Lagere vuile kussens moeten snel en efficiënt worden gewreven en vervolgens onmiddellijk worden gedroogd. Het vuile kussen moet in de reinigingsoplossing worden geweekt om alle schimmels te doden. Bedek bovendien wanneer ze niet worden gebruikt om kussens te stapelen of de blootstelling aan elementen te minimaliseren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *