Gids voor tondeuses – Elke keer een tondeuse kiezen voor perfecte knipbeurten

Hoe goed je ook bent als kapper, je kunt iemands haar niet goed knippen zonder een goede tondeuse. Dit apparaat heeft de schaar vervangen in veel kapperszaken, waar het haar meestal veel dichter bij het hoofd wordt geknipt. Als u een kapper bent en uw oude kappersschaar wilt vervangen, kan deze kappersgids u helpen bij het vinden van een kwaliteitsschaar.

Meer over Knipper

Voordat u verder gaat met onze tondeuse koopgids, moet u eerst weten dat er twee soorten haar Tondeuse aanbieding zijn. De eerste is een handmatige tondeuse die met de hand wordt bediend. Het apparaat bestaat uit twee rijen zeer scherpe mesjes met haarknippende tanden. Uitgevonden in de 19e eeuw, maakten handmatige tondeuses destijds kaalgeschoren hoofden populair, vooral onder soldaten en gevangenen. Tegenwoordig worden deze tondeuses nog steeds door veel traditionele kappers gebruikt.

Het tweede type tondeuse is elektrisch, dat voor zijn werking afhankelijk is van elektrische stroom. Deze apparaten, ook wel tondeuses met snoer genoemd, zijn meestal gemaakt met roestbestendige titanium mesjes die worden aangedreven door magnetische motoren. De messen van de elektrische tondeuse blijven altijd scherp en de motor maakt het mogelijk om op hoge snelheid te knippen. Veel professionele kappers geven de voorkeur aan dit tweede type tondeuse.

tondeuse gids

Nu je de twee soorten kent, kun je kiezen welke van de twee het beste is voor jouw kapperszaak. Om dit te doen, moet u rekening houden met uw eigen niveau en het vaardigheidsniveau van uw collega-kappers. Elektrische tondeuses zijn zeker handiger, maar vereisen een bepaald vaardigheidsniveau. Als u dit niet doet, kan dit onherstelbare schade voor de klant veroorzaken.

U moet ook alle accessoires vermelden die u moet kopen. Als u een professionele kapperszaak runt, moet u ook mesbeschermers, schoonmaakborstels en olie aanschaffen om ervoor te zorgen dat uw scheermessen goed worden onderhouden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *