Een gids voor zonne-energieverlichting voor uw tuin

Afgezien van decoratieve doeleinden, kunnen lampen op zonne-energie worden gemaakt om een aantal belangrijke functies uit te voeren met betrekking tot beveiliging en veiligheid in huis. Dit was lange tijd niet mogelijk vanwege de beperkingen die inherent waren aan de voorgaande ontwikkelingsstadia van de zonnetechnologie.

De beperkingen van zonne-energietechnologie in het verleden

In het verleden was het voordeel van het gebruik van solar buitenlamp, zoals de mythische fontein van de jeugd, enige tijd alleen beschikbaar in verlanglijstjes. Vooral de implementatie van zonnetechnologie werd belemmerd door zijn eigen tekortkomingen en de kostbaarheid van de materialen die nodig zijn voor het samenstellen van een werkbare zonne-eenheid. De problemen draaiden om de efficiëntie van de output en de financiële haalbaarheid van de conversie van zon naar elektriciteit.

We hebben aanzienlijke vooruitgang geboekt met het aftappen van zonne-energie

Vandaag zijn we waarschijnlijk halverwege de volledige implementatie van zonne-energie voor huishoudelijke stroombehoeften. Er is echter een toepassingsgebied waar zonne-verlichting nu praktisch is en dat is het leveren van verlichting voor huisbewaking en tuinverlichting ‘s nachts. Dezelfde LED-lampen die voor auto’s worden gebruikt, kunnen worden gebruikt voor subtiele tot heldere verlichting in uw huistuin, afhankelijk van het doel van het licht.

Verlichting voor wandelingen en paden

Er is een verscheidenheid aan zonnelampen die kunnen worden gestut of in de grond kunnen worden gedreven naast grondpaden of betonnen / betegelde / stenen wandelingen. Afhankelijk van de voorkeuren van de eigenaar, kunnen de LED-lampen worden ondersteund door korte metalen palen of ingebed in synthetische rotsen en kunnen de apparaten op afwisselende punten aan weerszijden van het pad worden geplaatst.

Naast deze externe lichtbronnen kan ook een trottoirpad met zonnetrap worden aangelegd. Dit zijn platen van versterkt polyresin-materiaal die zowel het zonnepaneel als de lamp bevatten. Ze laden zichzelf overdag op en stralen ‘s nachts witte, veelkleurige en zelfs flikkerende en dansende lichten uit. Uiteraard krijgen de voorkeuren van de gebruiker veel speelruimte.

Lantaarnpalen

Lantaarnpalen zijn een recente toevoeging aan het arsenaal aan verlichting voor huisbeveiliging. Omdat dit type licht redelijk helder licht over een behoorlijke afstand moet projecteren, was dat tot voor kort niet mogelijk.

Als om zijn traagheid goed te maken, zijn er veel ontwerpen voor uw lantaarnpalen op zonne-energie. U kunt lantaarnpalen in Victoriaanse stijl hebben met enkele tot driedubbele lampen op één paal. Moderne ontwerpen doorkruisen rechtlijnige tot ovale vormen.

Een interessante lantaarnpaal heeft een verstelbaar zonnepaneel dat kan worden gericht in de richting van waaruit het zonlicht het helderst is. Maar dat is nog niet alles, deze lamp kan stroom leveren voor zowel LED-lampen als de oude Edisons of gloeilampen. Eigenlijk kan het draaibare zonnepaneel alleen worden gekocht en worden gebruikt voor uw oude Edison-lantaarnpaal.

Bewakingslichten

Om sluipschutters en dergelijke mensen ‘s nachts uit uw huis te weren, heeft u bewakingslampen op zonne-energie nodig. Nogmaals, het moet worden vermeld dat helderheid niet langer zo’n hinderlijk probleem is als je de moeite neemt om het juiste onderzoek te doen en de apparatuur live te testen voordat je er een controle op uitvoert. De goede items zijn beschikbaar. Je hoeft ze alleen maar te zoeken.

Bewakingslampen kunnen aan de muur worden gemonteerd of gewoon op uw veranda worden neergezet. Er zijn verschillende modellen die bedoeld zijn om aan de verschillende voorkeuren van klanten te voldoen. Bewakingslichten kunnen vast of roterend zijn, ze kunnen effen wit of gekleurd zijn. Effen wit zorgt voor de helderste verlichting. Gekleurde zijn ook geweldig om dansfeesten in huis op te fleuren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *