Dingen om te overwegen bij het kopen van elektrische scooters voor kinderen

Scooters overal! Het lijkt erop dat er een scooterrage is in onze buurten, en jonge kinderen beginnen op grote schaal met deze activiteit. Als uw kind een step heeft en nu klaar is voor iets van de gemotoriseerde variant, is het misschien tijd om een elektrisch aangedreven step te overwegen. Er zijn talloze keuzes op de markt en het is belangrijk om te weten met welke factoren u rekening moet houden. Veel kinderen dringen er bij hun ouders op aan om te beginnen met een elektrische scooter die misschien niet geschikt is voor hun leeftijd. Probeer, voordat u gaat winkelen, gewapend te zijn met wat basisinformatie, zodat u niet gedwongen wordt om de verkeerde keuze voor uw kind te maken. Het eerste beslissingspunt is welke stijl te kopen.

De keuzes zijn de aanschaf van een “stand-up” scooter vergelijkbaar met een kick e-scooter leasen – fast furious scooters die elektrisch wordt aangedreven, of het rijtype vergelijkbaar met een motorscooter. Deze keuze is afhankelijk van de leeftijd van het kind waarvoor u winkelt. Als het kind in de leeftijdscategorie van 6 tot 14 jaar is, dan is een opstaande, kick-achtige elektrische scooter wat je zoekt. Als uw kind 13 tot 14 jaar oud is, is de elektrische scooter in motorstijl geschikt. Neem contact op met uw lokale autoriteiten om er zeker van te zijn dat er geen wetten of beperkingen zijn met betrekking tot de leeftijdsgeschiktheid van uw scootmobielkeuze. Enkele aankoopfactoren waarmee u rekening moet houden voordat u koopt, zijn:

Draagvermogen: hoe zwaarder de berijder, hoe langzamer de scooter en ook de actieradius wordt beïnvloed. Acceleratie en topsnelheid worden bepaald door de grootte van de berijder. Als vuistregel worden elektrische scooters voor kinderen gebouwd voor berijders die minder dan 175 lbs wegen.

Snelheid: Sta op en rijd scooters zoals het Razor Pocket Rocket-model hebben topsnelheden die niet hoger zijn dan 24 km / u. De topsnelheid is afhankelijk van verschillende factoren, met name het gewicht van de berijder en het terrein waarop wordt gereden. Factoren als de bandenspanning en het laadniveau van de accu’s hebben ook invloed op de prestaties, maar in mindere mate. Een goede schatting van de typische snelheid ligt in het bereik van 10 mph.

Afstand of actieradius per acculading: Een betere maatstaf voor reiscapaciteit is rijtijd of motorlooptijd per acculading. Dit prestatieaspect kan aanzienlijk variëren, afhankelijk van het batterijtype, wat wordt weerspiegeld in de kosten van de scootmobiel. Een ruwe schatting is ongeveer 45 minuten motor “aan” per lading. Factoren zoals het gewicht van de berijder en het terrein kunnen deze prestatieparameter beïnvloeden. Het typische afstandsbereik is 8 tot 10 mijl. Het bereik is afhankelijk van het model; houd er rekening mee dat de persoon die de elektrische scooter verkoopt waarschijnlijk een cijfer zal citeren dat aan de hoge kant van het assortiment ligt. De oplaadtijd van de batterij voor een typische scooteraccu is 4 tot 6 uur. Als je een actief kind hebt, wil je misschien een tweede set batterijen ontdekken!

Prijs: vermijd de elektrische scooters in “kick” -stijl die voor minder dan $ 100 worden verkocht. Deze scooters zijn verkrijgbaar bij ‘big box’-winkels en hoewel ze in eerste instantie functioneel zijn, zullen ze waarschijnlijk niet van de kwaliteit en duurzaamheid zijn die bestand zijn tegen het springen en de capriolen van een actief kind van 10 jaar oud. Je zou in staat moeten zijn om een Elektrische scooter in ‘kick’-stijl in de prijsklasse van. Een duurzame elektrische scooter in motorfietsstijl moet in de prijsklasse van en hoger liggen.

Nadat u uw onderzoek heeft gedaan, controleert u de garantie en de beschikbaarheid van service en onderdelen. Zorg ervoor dat reservebanden of -wielen direct beschikbaar zijn, aangezien dit een veelvoorkomend defect is. Vermijd elektrische scooters van het merk “no-name”. Sommige merken met een positieve reputatie zijn X-Treme, Razor en Schwinn. Bekijk online winkels, want velen hebben concurrerende prijzen en goede service. Veel succes met het vinden van die perfecte step voor je kind. Je weet nooit wat er kan gebeuren als je de elektrische scooterervaring van je kind ziet ontvouwen. Misschien ben je nu op zoek naar die elektrische scooter voor volwassenen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *