De beste waterpijp ooit

Mensen hebben veel moeite gestoken in het maken van de ultieme waterpijp, maar het is eigenlijk gewoon een lokale markt. Kies voor sap, appel, druif, fruitpunch of welke mix je maar wilt of kunt bedenken. Kies terwijl je daar bent voor enkele producten, zoals kleine meloenen, sinaasappels, citroenen, limoenen, appels of zachter, kleiner fruit. Tenzij je thuis een ijsmachine hebt, is het natuurlijk een goed idee om wat ijs op te halen.

Pak nu de waterpijp uit en pak de kom in, of als je bijzonder ijverig bent, snijd de appel dan vanuit het midden in een kegel, waarbij je de buitenkant en de schil ShishaQuality intact laat. Gebruik een appel in plaats van een keramische kom. Strooi wat tabak en ga verder met naturel, folie, kolen, enz. Leeg vervolgens het gekochte sap tot het punt waar u het normaal met water zou vullen. Als je het te sterk vindt, kun je het verdunnen tot de gewenste sterkte. Als je de wettelijke minimumleeftijd hebt bereikt om alcohol te drinken, kun je de boel opfleuren door wat goedkope sterke drank in je basis te doen, maar wees voorzichtig. Het is verslavend, dus rijd niet.

Snijd het fruit in plakjes, laat een paar stukjes op de bodem vallen en gooi er dan wat ijs in. Monteer het nu, steek het aan en maak je klaar om onder de indruk te zijn. Als waarschuwing vooraf kan het echter een paar sessies duren voordat het goed werkt.

Verder moet u onthouden dat wanneer u online verkoopt, u het nog steeds “verkoopt”. betekent belastingen. Zorgen voor naleving van de voorschriften van de lokale belastingdienst en de zakelijke afdeling. In de meeste staten moet u een tabaksvergunning voor de detailhandel behouden om sigaretten op internet te verkopen. Dit kan worden verkregen door een licentievergoeding te betalen die doorgaans minder dan 200 kost. Sommige staten hebben mogelijk geen tabaksvergunning nodig als ze alleen waterpijp verkopen en een blanco strafblad helpt altijd. U moet uw lokale wetten controleren, aangezien deze periodiek kunnen veranderen en elke staatsregelgeving anders is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *