Cursus tuinieren – Open leren

Sommige mensen hebben het geluk een natuurtalent (of “groene vinger”) te hebben als het gaat om hovenier opleiding, schijnbaar geboren met een troffel in de hand. Anderen delen dit talent niet. Maar tuinieren is zeker een vaardigheid die je kunt leren…

Er zijn nu veel open-learning tuinbouwcursussen die u vanuit het comfort van uw eigen huis kunt volgen.

Het kan de vorm aannemen van een online cursus waar alles naar u wordt gemaild, of een offline cursus waar cursusdetails worden gepost. Als je cursussen volgt aan een plaatselijke universiteit, heb je misschien de mogelijkheid om op bepaalde dagen van de week lessen aan die universiteit bij te wonen.

Er zijn veel dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een cursus tuinieren.

1) Reputatie van cursusorganisatoren. Van organisaties als de Open Universiteit wordt over het algemeen verwacht dat ze een hogere kwaliteit bieden dan “Big Joe’s Diploma’s”.

2) Voorkeurstype studie. Werk je graag in je eigen tempo? Wil je een deadline stellen?

3) Uw tuintype. Als je alleen groenten in je tuin wilt kweken, hoef je geen cursus bloementuinieren te volgen!

4) Kosten. Zoals bij alle openbare lessen, kunnen de cursuskosten voor tuinieren variëren. Als het gewoon een hobby is, heb je misschien geen dure cursus nodig. Als u van plan bent om professioneel te gaan tuinieren, doe dan het beste wat u zich kunt veroorloven.

Doe wat onderzoek naar de verschillende tuiniercursussen en vind degene die het beste bij je past. Tuinieren is een geweldig onderwerp voor open leren, omdat je alles wat je hebt geleerd meteen in je eigen tuin op de proef kunt stellen en in je eigen tempo en tijd kunt werken.

De belangrijkste vaardigheid die je kunt hebben, is geduld. Zoals elke nieuwe baan tegenwoordig, moet u bereid zijn tijd en moeite te investeren om de klus te klaren. Begin je carrière met een goed doelnetwerk. Word lid van uw eigen sociale netwerken en zakelijke contacten. Help de ontwerpers in de show wanneer ze extra hulp nodig hebben (je kunt het gratis doen) en maak jezelf nuttig. De meest succesvolle jonge ontwerpers maken van elke gelegenheid gebruik, of het nu gaat om deelname aan elke wedstrijd die op hun pad komt of om naar een landschapsevenement ‘s avonds te gaan waar ze een nieuwe aannemer of leverancier kunnen ontmoeten die toevallig iemand kent die een tuinontwerp nodig heeft. Krijg altijd betaald voor je baan, en hoewel je nu een professional bent, wees bereid om dat in evenwicht te brengen met geweldige connecties, goede ontwikkeling en oog voor de toekomst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *