Belangrijke vragen om SEO-copywriters te stellen

U weet dat uw site niet wordt weergegeven in zoekmachines voor uw belangrijkste zoekwoorden en dat uw concurrenten uw verkopen stelen. Het is tijd om een zoekmachine optimalisatie (SEO) expert in te huren om uw online ranking een boost te geven.

Maar wees voorzichtig voordat u uw zuurverdiende geld voor SEO-services weggeeft! Er zijn veel oplichters die zich richten op ondernemers zoals jij.

Om u te helpen bij het kiezen van de juiste persoon voor uw doelen en budget, volgen hier enkele vragen die u aan potentiƫle SEO-experts kunt stellen.

1. Ben je een ervaren tekstschrijver?

Het inhuren van een bedrijf dat alleen gespecialiseerd is in technologie zou moeilijk zijn. Zoekmachines zijn op zoek naar inhoud die waarde biedt.

Natuurlijk heeft u de juiste zoekwoorden en code op de juiste plaats nodig, maar u wilt uw klanten ook zinvolle informatie verstrekken.

Ga daarom op zoek naar een ervaren SEO Copywriting bureau dat jouw site kan optimaliseren voor zoekmachines en ook waardevolle content kan leveren!

2. Kan ik voorbeelden van je werk zien?

Elke ervaren SEO-copywriter kan u de resultaten van zijn eerdere werk laten zien. Zo niet, zoek dan iemand die dat wel kan!

3. Wat is er in de vergoeding inbegrepen?

Zoek specifiek uit wat u precies voor uw geld krijgt. Kortom, u wilt een schatting van de zoekwoordendatabase die de experts zullen maken na uitgebreid onderzoek, de codering die de experts aan elke pagina op uw site zullen toevoegen en de updates (of het maken van nieuwe pagina’s) op elke pagina op uw site. Communiceer met potentiĆ«le SEO-experts om te zien of ze goed bij uw bedrijf passen.

4. Heb je een standaardcontract?

Als je weet waar je voor betaalt, schrijf het dan op! Zorg ervoor dat u beiden weet wat er van de werkrelatie wordt verwacht en wat er zal gebeuren als u niet tevreden bent met de resultaten. Op deze manier heb je je juridische papieren bij de hand voor het geval je niet tevreden bent en het SEO-bedrijf er met het geld vandoor gaat!

5. Kunt u referentiemateriaal verstrekken?

Bekijk referenties, online informatie en The Better Business Bureau voor bedrijven of particulieren om in te huren. Als u veel klachten krijgt van ontevreden klanten, weet u misschien dat het tijd is om SEO-hulp elders te zoeken.

En als uw SEO-copywriter u een nummer 1-positie op Google of een andere zoekmachine garandeert, wordt u moe. Onmogelijk omdat je de eindrangschikking niet in de hand hebt!

Onderzoek is belangrijk.

U hoeft de fijne kneepjes van zoekmachineoptimalisatie niet te kennen om iemand in te huren om u te helpen. Maar u moet eerst wat tijd nemen om uw onderzoek te doen, dus voordat u een gerenommeerd SEO-bedrijf betaalt, is het gemakkelijk om te doen, dus stop!

Ontvang referenties naar SEO-copywriters van zakenpartners, stel vragen, bekijk voorbeelden, bel referenties en stel passende contracten op, zodat u weet wat u krijgt voor uw geld.

Beschouw uw SEO-copywriter als een teamlid dat uw boodschap goed kan delen en kan communiceren met uw doelgroep.

U wilt tenslotte mensen inhuren die waarde kunnen toevoegen aan uw bedrijf, klanten en zoekmachines, niet alleen technici die jumbo-codering aan uw site toevoegen die u niet begrijpt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *