Artikelmarketing voor linkbuilding

Een van de belangrijkste aspecten van het behalen van hogere rankings en superieure Search Engine Optimization is om te focussen op linkbuilding. In wezen bevelen grote zoekmachines zoals Yahoo en Google aan dat u uw populariteit, naamsbekendheid en aanwezigheid op internet vergroot door meer interne en externe links te creëren.

Natuurlijk zijn er duizenden, misschien wel miljoenen, artikel directories online. U kunt zich beter richten op de meest populaire artikeldirectories voor uw artikelmarketingcampagne. Zodra u begint met het plaatsen van originele artikelen op deze sites (of een SEO-bedrijf dit voor u laat doen), kunt u beginnen met internationale linkbuilding kwaliteitslinks en uw zoekrangschikking voor belangrijke zoekwoorden verbeteren.

Over het algemeen is kwaliteit beter dan kwantiteit, vooral als het gaat om internetmarketing. We hebben veel kwantiteit op internet en er zijn miljoenen dode websites die nauwelijks verkeer ontvangen. Wat betreft de “top” websites, degenen die routinematig worden bezocht en winst maken? Het zijn er duizenden in plaats van miljoenen. Hoeveelheid is niet voldoende. Kwaliteit wint het spel.

Kwaliteitsschrijven wordt hoger vermeld dan SEO-werk in black hat-stijl (wat goedkoop, onzinnig schrijven is dat alleen is gemaakt om het gebruik van zoekwoorden kunstmatig te vergroten). Kwaliteitsartikel directories (populaire die strenge eisen stellen aan het plaatsen van nieuwe artikelen) worden het meest opgemerkt door zoekmachines. Dat betekent dat mikken op de topdirectories meestal voldoende is. U kunt de miljoenen dode sites negeren en uw tijd verstandig besteden.

Als je tientallen externe links van hoge kwaliteit hebt gepost, profiteer je niet alleen van een hogere populariteit, maar kun je jezelf ook profileren als een expert. Deze positionering kan u helpen uw product te verkopen. Kort gezegd: artikelmarketing is de beste vorm van linkbuilding.

De alternatieven voor artikelmarketing zijn er, maar zijn niet zo indrukwekkend voor iemand die zich vooral bezighoudt met kostenefficiëntie. Ja, u kunt een SEO-bedrijf inhuren om willekeurige opmerkingen te plaatsen op sociale mediasites, forums en blogs. Dit zal uw links kunstmatig verhogen, maar het zal niet veel doen in termen van kwaliteit.

In feite zullen de blogeigenaren of webmasters van de site u waarschijnlijk als een spammer zien. En realistisch gesproken, als je weinig tot geen moeite doet om deel uit te maken van een gemeenschap en alleen willekeurige links plaatst waar je maar kunt, ben je een spammer! En als je eenmaal gaat spammeren, is er geen terugkeer meer mogelijk. Oké, om niet al te dramatisch te klinken, maar je begrijpt wat ik bedoel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *