3 belangrijke dingen die u moet overwegen bij het inhuren van een goochelaar

Goochelshows zijn altijd geweldig om naar te kijken. Nog indrukwekkender is het als een goochelaar optreedt op een verjaardagsfeestje voor kinderen. Goochelaar inhuren voor een kinderverjaardagsfeestje? Hier zijn 3 belangrijke dingen waar je rekening mee moet houden.

De Wow-factor

Er komt meer bij het inhuren van een goochelaar kijken dan op het eerste gezicht lijkt. Dus vermijd het inhuren van de eerste die je ziet. Je wilt iemand die je een onvergetelijke ervaring geeft en niet iemand die de kinderen verveelt. Neem de tijd om goochelaars te interviewen en ontdek wat ze precies op tafel leggen. Je zou onder de indruk moeten zijn. Als u dat niet bent, hoe zullen de kinderen dan zijn? Duur betekent niet altijd het beste. Kijk voor beoordelingen en ervaring. Soms kun je verborgen talent voor minder ontdekken.

Geschikt voor kinderen

Een goochelaar kan het kinderfeestje naar een hoger niveau tillen. Onthoud echter dat niet elke goocheltruc geschikt wordt geacht voor kinderen. Bekijk wat de goochelaar persoonlijk of via video gaat doen voor het feest. Vraag hem op zijn minst om je te vertellen wat hij van plan is. U wilt geen verrassingen. Pas op voor goochelaars die zeggen dat ze hun routine niet kunnen veranderen of vooraf niet willen vertellen wat ze op een feestje gaan doen.

Publieksparticipatie

De goochelaar die daadwerkelijk de snit voor het feest maakt, moet comfortabel kunnen werken met alle aanwezigen. Kinderen zijn veeleisend. Ze willen niet alleen maar zitten kijken. Een sit and watch-benadering zal ze verliezen en hun aandacht niet vasthouden. Ze zullen klaar zijn voor iets anders. Zoek een goochelaar die een mensenmens is met veel energie om gasten van alle leeftijden te boeien. Een goochelaar die de rol van feestgastheer speelt, doet ook altijd wonderen.

Houd er voordat u een goochelaar inschakelt rekening mee dat u niet altijd direct een prijsopgave krijgt. Veel goochelaars zullen een paar dingen moeten weten voordat een prijs kan worden opgegeven. Een show van 30 minuten in een achtertuin is niet hetzelfde als een offerte voor een show voor 300 mensen in een feestzaal. Magie is een prachtige aanvulling op elk feest. Zorg ervoor dat u de tijd neemt om uw onderzoek te doen om de beste goochelaar te vinden die geschikt is voor uw feest.

Als je dit doet, creëer je een feest waar al je gasten over praten en waar je samen met hen van kunt genieten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *